Kwaliteit

Meld je snel aan via ons aanmeld formulier

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit!

De kraamverzorgsters van Beschuit met Muisjes Kraamzorg zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen regelmatig scholingen om volgens de juiste richtlijnen te kunnen werken. Ook zorgen wij ervoor dat de kraamverzorgsters opgeleid worden volgens de nieuwste richtlijnen en protocollen. Beschuit met Muisjes Kraamzorg en haar kraamverzorgsters doen net iets meer dan alleen kraamzorg. Om de beste en kwalitatieve kraamzorg te leveren, bieden wij u extra diensten zoals avond- en nacht opstart, kosteloze voorlichtingsavonden en extra kraamzorg.  Bij ons ben je in goede handen, wij zijn er voor u. Wij staan voor kwaliteit!

 

Kraamzorg certificaten

Beschuit met Muisjes Kraamzorg is in het bezit van het ISO 9001/HKZ certificaat. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem waarbij de kwaliteit van de zorgverlening wordt gemeten, geëvalueerd en verbeterd.

Beschuit met Muisjes Kraamzorg is in het bezit van de WHO borstvoedingscertificaat. Dit betekent dat onze kraamverzorgsters geschoold en gecertificeerd zijn in borst- en flesvoeding. Zij leveren zorg vanuit de 5 standaarden van de borstvoeding. Meer informatie hierover leest u hier.

 

Scholingen

Onze kraamverzorgsters zijn trots op hun vak en hebben vakinhoudelijke kennis doordat zij per jaar diverse cursussen volgen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld de volgende cursussen: borstvoeding, keizersnede , signaleren en rapporteren, EHBO en reanimatie. Onze kraamverzorgsters staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg. Het Kenniscentrum Kraamzorg houdt de competenties en scholingen van de kraamverzorgsters bij. De kraamverzorgsters worden elk jaar getoetst of zij voldoende scholingspunten hebben en welke competenties zij nog dienen te behalen. 

Elk van onze kraamverzorgster heeft in ieder geval de (borst)voeding en EHBO-certficaat op zak. De kraamverzorgster biedt kwalitatieve zorg, vanuit de nieuwste ontwikkelingen in de zorg en wet- en regelgeving.  

De kraamverzorgsters van Beschuit met Muisjes Kraamzorg zijn gespecialiseerd in verschillende onderwerpen en kunnen u (en uw gezin) hiermee de beste hulp bieden gedurende de kraamtijd.

Volg ons op Facebook

Schrijf je nu in

Terugbelverzoek

Vertalen