Over ons

Meld je snel aan via ons aanmeld formulier

Over Beschuit met Muisjes Kraamzorg

Beschuit met muisjes kraamzorg is een kleinschalig kraamzorgbureau dat 15 jaar geleden is gestart in regio Den Haag en Leiden. Inmiddels is Beschuit met Muisjes Kraamzorg langzaam aan het uitbreiden naar meerdere regio’s waaronder Amsterdam en Haarlem. Ondanks dat ons werkgebied is uitgebreid, is ons team vertrouwd en klein gebleven. Beschuit met Muisjes Kraamzorg heeft meerdere teams beschikbaar in meerdere regio’s met ervaren kraamverzorgenden.

Diensten

Beschuit met muisjes Kraamzorg is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar via de website, mail of telefoon voor kraamzorg en vragen. Je mag ons altijd bellen met vragen over de voorbereiding op de komst van je baby, de bevalling of de kraamtijd. Beschuit met Muisjes Kraamzorg werkt vanuit het hart. Wij bieden nét iets meer dan alleen kraamzorg.

Intake

Beschuit met Muisjes kraamzorg neemt in de 7e maand van je zwangerschap contact op om een afspraak te maken voor een intake gesprek bij je thuis of telefonisch. Dit intake gesprek zal plaatsvinden tussen de 30ste en 36ste week van je zwangerschap. Beschuit met Muisjes Kraamzorg biedt de mogelijkheid tot avond en weekend intake gesprekken.

Partusassistentie
Kiest u er voor om thuis te bevallen? Tijdens het intakegesprekken zal er uitgebreid met u besproken worden wat er thuis nodig is om thuis te bevallen, welke spullen u nodig heeft en wanneer u de verloskundige en de kraamzorg dient te waarschuwen. Onze kraamzorg ondersteunt de verloskundige namelijk bij de thuisbevalling.

Sinds enkele jaren assisteert de kraamzorg de verloskundige ook bij de bevallingen in het ziekenhuis. Dit is enkel in het geboortehotel Leiden en in het HMC Westeinde in Den Haag. In andere ziekenhuizen assisteert de verpleegkundige van het ziekenhuis de verloskundige.

Kraamzorg

Kom je in de avond of nacht thuis na je bevalling in het ziekenhuis? Geen zorgen! Wij leveren ook avond- en nacht opstart. Zo ben je er van verzekerd dat de baby veilig naar bed gaat.

Heeft u langer in het ziekenhuis gelegen of bent u eerder bevallen en heeft uw baby extra zorg nodig gehad in het ziekenhuis? Beschuit met Muisjes Kraamzorg biedt ook uitgesteld kraamzorg en couveuse nazorg. U hoeft u geen zorgen te maken om de eerste dagen met uw baby thuis.

Zorgverzekeringen

Beschuit met Muisjes Kraamzorg heeft al 15 jaar met alle zorgverzekeringen in Nederland. U kunt met een gerust hart aanmelden bij ons.

Voorlichtingsavonden en Yoga

Beschuit met Muisjes kraamzorg biedt de mogelijkheid tot kosteloze voorlichtingsavonden over verschillende onderwerpen. Tijdens deze voorlichtingsavonden zullen verschillend onderwerpen aan bod komen.

Beschuit met Muisjes Kraamzorg heeft een samenwerking met Maliva Yoga in Leidschendam. Wanneer u zich aanmeldt voor zwangerschapsyoga bij Maliva Yoga en meldt dat u kraamzorg zult ontvangen van Beschuit met Muisjes Kraamzorg ontvangt u 25% korting.

Certificaten & scholingen

Onze kraamverzorgsters zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen regelmatig scholingen om volgens de juiste richtlijnen te kunnen werken. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld de volgende cursussen: borstvoeding, keizersnede , signaleren en rapporteren, EHBO en reanimatie Onze kraamverzorgsters staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg.

Beschuit met Muisjes Kraamzorg is in het bezit van het ISO 9001/HKZ certificaat en het WHO Borstvoedingscertificaat. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem waarbij de kwaliteit van de zorgverlening wordt gemeten, geëvalueerd en verbeterd.

 

    Volg ons op Facebook

    Schrijf je nu in

    Terugbelverzoek

    Vertalen